Kerst suggesties

Voorgerechten

Carpaccio
Rucola, pijnboompitten, oude kaas, zongedroogde tomaten en olijven.

Dagsoep

Vissoep
Noordzee vis en vers gepelde garnalen.

Wildkroket
koolrabi, appel, witlof en krokante ui.

Ceviche van makreel
limoen, koolrabi,  koriander en rode biet.

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Hoofdgerecht

Schnitzel
spekjes, stroganoffsaus, champignons en spiegelei

Kogelbiefstuk
frisse salade of warme groenten en saus naar keuze.

Hertenbiefstuk
rode wijnsaus, paddenstoelkroket en pastinaakfrieten.

Zeetong
frisse salade en tartaarsaus.

Tarbot
pieterman, rode biet, knolselder, espuma van aardappel, krokantje en mousselinesaus.

U kunt kiezen uit verse friet of aardappelkroketjes als garnituur.

Nagerechten

Crème Brûlee
crumble, appel en kaneelijs.

Verrassingsdessert
laat u verrassen door onze chefs.

Dame blanche
vanille-ijs, callebaut chocolade, chocolade chip cookie en slagroom.

Bresellienne
vanille-ijs, slagroom, karamelsaus en pindakrokant.